Covid 19 information.

Situationen omkring Covid-19 bekymrer naturligvis mange af vores gæster, og selvfølgelig os som værter.

Vi bliver dagligt stillet mange spørgsmål omkring vores håndtering af situationen. Vi vil her forsøge at give svar på nogle af de hyppigst forekommende spørgsmål. Vi følger situationen tæt og opdaterer siden løbende.

Må man godt tage i B&B og sommerhuse i Danmark ?

Ja, det må man fortsat godt – og i forhold til mange andre ferieformer anser vi faktisk et B&B og sommerhusophold som meget trygt, da i vil opholde jer i et “hjem”, hvor i er jer selv – og i vil selv kunne afgøre i hvilken udstrækning i ønsker kontakt med andre mennesker.

Hvordan kan vi komme til feriehuset / lejligheden uden at skulle i kontakt med personale?

Man møder en af os når man ankommer, i behørig afstand, og bliver vist over i lejligheden, som ligger i en separat bygning. Man betaler når man kommer, med kontanter eller gerne mobilpay på 21200997 eller betaler forud på bankkonto 7670 0005793018, og undgår kontakt. Morgenmaden bestilles som normalt, bliver sat i køleskabet dagen/aftenen før, når gæsten er ude, så vi også der undgår kontakt. Afsprittet nøgle er i lejligheden.

Hvordan er rengøringen ?

Vi har som følge af Covid-19 indført en række ekstra tiltag ift. Vores rengøring af lejligheden, alt sammen for at reducere smitterisikoen. Bl.a. afsprittes håndtag og bordflader ifm. hver rengøring.

Hvordan er reglerne omkring afbestilling?

De normale regler omkring afbestilling fremgår af booking.com og medmindre andre særregler er anført, er det disse betingelser vi refererer til.